Billedet på sidehoved

Teknik 
Teknisk gennemgang af vores online lektiehjælp er kun vigtig såfremt, at du vedvarende har problemer med at bruge vores side. Du kan også bruge det, for at optimere din oplevelse, hvis eks. lyden ikke er god nok.
Men den følgende tekst kræver selvsagt...teknisk forhåndsviden:

Kilobyte-snak
Online lektiehjælp er data overførsel. Det mest datakrævende er billederne. En lille ADSL linie på 256/ 128 Kbit er under normale omstændigheder hurtig nok til at klare lektiehjælp med 3 deltagere med både billede og lyd. Svarer din netlinie til ovenstående, men lyd eller billede falder ud, hakker, eller præsentationen har langsom opdatering, så slå først dit webcam fra. Bed lektiehjælper om at skrue ned for hans billedopdateringshastighed.

Hallo - kan du høre mig nu?
Som førnævnt er det vigtigt, at du allerede HAR eksperimenteret dig frem til en velfungerende lyd, FØR du går online med os. Når det er sagt, så er det dog også kendt, at nogle computere har det med at fjerne dine justeringer, uden at fortælle dig noget om det.
Du må gerne have været inde og afprøve din mikrofons avancerede indstillinger.
Bemærk, at skærmbilledet (fra Windows XP) viser egenskaber for INDspilning; ikke afspilning.

Browser, styresystem, skærmopløsning
Vores online lektiehjælp virker groft sagt på alle computere, der har installeret Flash plugin.
(på linket kan du lige dobbelttjekke, at din version ikke er alt for gammel!).
Hvis du altså ikke ellers har oplevet, at din computer eller dit net har været for langsom/ langsomt til at opleve levende billeder og lyd, så burde du ikke have nogle problemer.
Din oplevelse vil blive forringet, hvis du sidder ved en skærm, der kører i en lavere opløsning end 1024x768 punkter.

Klik for at komme Online